MENU

Nástrahy home office: jak se stravovat při práci z domova

Práce z domova je pro mnohé snem, ne vždy se ale daří dodržovat denní režim v rozumných kolejích. Na práci si sice čas najdeme, ale často trpí náš jídelníček. Bez snídaně, jen s hrnkem kávy a v pyžamu usednout k počítači, pak uzobávat cosi z mističky a večer konečně pořádné jídlo. Když se práce nedaří a nápady nepřicházejí, chodíme pravidelně kontrolovat obsah lednic. Po několika týdnech můžeme zjistit, že nedopneme oblíbený kousek oděvu a jídelní plán, tak pečlivě dodržovaný v kanceláři, je v troskách. To jedna z nástrah práce na home office. V našem novém workshopu se dozvíte nač si dávat pozor, jak si připravit jednoduché a rychlé pokrmy, jak si nastavit režim a mnoho dalšího.

Obsah:

  • Nástrahy práce z domova/jak si nastavit optimální denní režim
  • Kolik denních jídel je akorát
  • Restaurace nebo oběd doma?
  • Tipy na rychlé svačinky, obědy i večeře
  • Jak si najít čas na cvičení
  • Vaříme pro více členů rodiny

Výstupy:

  • Dozvíte se, jak si sestavit nutričně vyvážený jídelníček
  • Řekneme si, jak se vyhnout rebelii v jídle a jak si nastavit režim
  • Povíme si, co mít v lednici, mrazáku a „špajzu“
  • Odnesete si slušnou zásobu receptů a získáte rámcový jídelníček na míru

Karolína Hlavatá

nutriční terapeutka

Vystudovala jsem obor Výživa člověka a této problematice se věnuji více než 15 let. Pracuji jako dietolog na OB klinice v Praze a v programu Health Plus. Rovněž působím jako odborný garant v obecně prospěšné společnosti Vím, co jím. Zkušenosti s přednášením jsem získala výukou dietologie pro nutriční terapeutky na 1. lékařské fakultě UK a vedením workshopů pro veřejnost. Výživa je i mým koníčkem, stejně jako zahradničení, četba dobrých detektivek a sport.